Wie zijn wij

Hoe is Onvermeidelijk onstaan?

Op een mooie dag in 1991 tijdens de receptie van de 11-jarige Oel’n kapel is het gebeurd.  Meerdere collega kapellen brachten hun bewonderenswaardige muzikale felicitaties.

De eega’s luisterden vol bewondering naar hun muzikale sfeermakers.  Langzaam kwam de onbedwingbare wens naar boven dit zelf ook te kunnen. Zou dit echt mogelijk zijn? Wat aan het begin van de avond vanuit een onnozel hersenspinsel ontstond, was aan het einde van de avond een beklonken zaak. De daad werd bij het woord gevoegd en vanaf dat moment is Onvermeidelijk onvermijdelijk.

De jaren verstrijken. En in de loop der tijd is er wel wat veranderd. Zo zijn er Onvermeidelijke dames gegaan en Onvermeidelijke dames gekomen. En zijn de huiskamer repetities, gegeven door de lieftallige muzikale echtgenoten, vervangen door repetities in café Moatman onder leiding van een zeer getalenteerd musicus….Chris van den Heuvel!

Op dit moment zijn wij op zoek naar versterking,  met name voor onze trompetsectie. Daarnaast hebben we ook nog een iemand nodig voor de Sousafoon (instrument aanwezig). Speel je een ander instrument, ben je ook van harte welkom om eens vrijblijvend langs te komen tijdens onze repetitie. Uiteraard kun je ons ook benaderen via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat  in al die jaren onveranderd is gebleven is de gezelligheid.  Gezelligheid met elkaar en met de mensen die we ontmoeten tijdens de optredens. In Nederland en Duitsland hebben al vele mensen met Onvermeidelijk mee gefeest. Maar ook Cyprus en Oostenrijk en Gran Canaria zijn niet ontkomen aan de feestelijke klanken van Onvermeidelijk.

U kunt ons boeken voor verjaardagen, bruiloften en partijen. Voor koopzondagen, braderieën en openingen, voor intochten en optochten, voor Sarah’s, Abrahammen en jubilarissen, voor wijn- en bierfeesten…  Past het in onze agenda, dan zijn wij van de partij.

Gezelligheid kent geen tijd is Onvermeidelijk op het lijf geschreven.  Zolang het daar nog niet aan ontbreekt , spelen wij nog lang en gelukkig….

Repetitie

Elke maandag om 20.00 uur (koffie en bijpraten en optredens doornemen) bij Stadscafé Moatman aan de Ootmarsumsestraat 13 in Oldenzaal.

We starten de repetitie klokslag 20.30 tot 22.00 uur waarna we gezamenlijk nog een borrel drinken.

Drankspreuk 

Einmal Hoch, einmal Tief, Einmal zur Mitte, einmal zur Titte, Einmal zum Zack, Zack, Zack, Zack

Een reactie plaatsen